гр. София, ул. Цар Самуил 30

За Нас

Кой сме ние ?

За Актив Медикал
Актив Медикал ЕООД е българска фирма, специализирана в маркетинг и дистрибуция на лекарствени продукти, медицински изделия и хранителни добавки.

Екипът ни от специалисти със солиден професионален опит, има за цел да предостави на здравните специалисти и техните клиенти в страната най-качествените и иновативни продукти в сферата на диагностиката, естетичната медицина, стоматология и фармацията.

Актив Медикал притежава разрешения за внос и търговия на едро с медицински изделия и хранителни добавки.

Наши партньори по различни проекти през годините са били: Qiagen, GC Aesthetics, Merz Aesthetics, SurgiSil, Luminera, Technical&General, Eco Silver, K-Surgery, Keller Funnel.

Наш приоритет са компетентното и коректно партньорство, доставянето на качествена услуга и развитието на дълготрайни взаимоотношения с нашите клиенти.

Нашата цел е

Знаем, че Вие, клиентите, трябва да получавате качествено и бързо обслужване. За Ваше удобство предлагаме няколко начина на поръчка – през нашия интернет магазин, по телефона и на място.

За нас ще е удоволствие да споделите Вашите впечатления за продуктите и обслужването ни.

 

Решения за модерна стоматология

Добрият зъболекар инвестира в кабинета и в оборудването си.
Стоматологията днес е зависима от материалите и технологиите. Ако те НЕ са на нужното ниво, нивото на лечението също спада. Добрите резултати безспорно са съвкупност от познания, добри материали, виртуозно изпълнение и техника